Back Back Nieuws

MTV kiest voor TSC als security partner

23 oktober 2013
De MTV European Music Awards worden dit jaar voor de 20e keer uitgereikt. Amsterdam heeft de eer deze jubileumeditie te hosten. Op 10 november zal de show plaatsvinden in de Ziggo Dome, welke live wordt uitgezonden.

TSC is door MTV uitgekozen als exclusieve security & hospitality partner voor de award uitreiking in de Ziggo Dome, alsmede voor alle MTV EMA activiteiten die plaats zullen vinden in de naastgelegen MediArena. Dit geheel nieuwe complex van studio’s en kantoren van onder andere Endemol, is samen met de Ziggo Dome het middelpunt van de MTV EMA.

Middelpunt
De keuze van de internationale popzender voor Amsterdam als host, maakt Amsterdam het middelpunt van de Europese popcultuur. Na een succesvolle week Amsterdam Dance Event, wordt de hoofdstad wederom op de muzikale kaart gezet.

Voorbereiden
De grote namen uit de muziekwereld zullen zich in de hoofdstad verzamelen voor dit evenement. De gehele TSC organisatie is zich dan ook  volop aan het voorbereiden op deze complexe show. In samenwerking met zusterbedrijf Showsec wordt het MTV-concept op het gebied van veiligheid volledig voor besproken. Ook wordt de routing voor genodigden, artiesten en belangstellenden op zowel de rehearsal dagen als tijdens de live show in kaart gebracht, benodigde inzet wordt bepaald op basis van behoefte en er wordt voorbereid op mogelijke risico’s.

Dit alles om de ontvangst van alle nationale en internationale gasten en belangstellenden in goede banen te leiden, waarbij alle ogen uit heel Europa live gericht zullen zijn op Amsterdam. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!