Back Back Nieuws

MTV en Bananas maken festivalbeleving

16 augustus 2006

MTV en promotiebureau Bananas werken samen om The Republic of MTV een gezicht te geven. The Republic of MTV is MTV’s landschap voor de ultieme festivalbeleving.  Bananas brengt The Republic tot leven door op festivalterreinen een fotomarketing campagne vorm te geven. Een Republic of MTV-promotieteam bestaande uit twee ‘Donkeys’, als gezicht van The Republic en twee fotografen leggen festivalbezoekers vast. De bezoekers krijgen de link naar deze foto binnen 24 uur bezorgd in hun postvak. Via deze link kunnen de festivalgangers het resultaat zien op de website van The Republic of MTV .

The Republic of MTV
The Republic is het landschap bestaande uit evenementen en festivals. Binnen deze landsgrenzen vind je een onbezorgde wereld waar feesten, muziek en herinneringen samenkomen. Naast een commune, vormt the Republic hét online platform voor informatie over de heftigste evenementen die je kunt bezoeken.

Vrijheid, silliness en coolness staan hoog op de politieke agenda van het land. Iedereen kan zich aansluiten en een plek krijgen binnen het land waar je herinneringen bewaart en deelt in je eigen paspoort. De meest actieve en opvallende burgers binnen The Republic maken kans op de eretitel Ambassador. De allereerste Ambassador wint een parachutesprong, samen met vier vrienden, en gratis kaarten voor Free your Mind, 5 Days Off, Extrema Outdoor, Rockit, Solar en Lowlands!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!