Back Back Nieuws

MTD realiseert watervoorziening voor grootste beurs in Brussel

01 maart 2011
MTD, specialist in tijdelijk watervoorzieningen voor onder andere beurzen, is verantwoordelijk voor alle wateraansluitingen voor de stands en catering op de beurs Batibouw in Brussels Expo.

 

De Batibouw beurs vindt op dit moment plaats in Brussel waar alles over bouw, renovatie en de woonsector samenkomt. De jaarlijkse locatie van Batibouw is het tentoonstellingspark van Brussels Expo waar de beurs alle hallen in gebruik neemt. Dit betekent zo’n 1.000 exposanten op een oppervlakte van 115.000 m2 verspreid over 12 paleizen.

 

Hectische opbouwperiode

Gedurende de bijna 2 weken lange opbouwperiode heeft MTD met haar monteurs bij ruim 400 stands de aan- en afvoer leidingen gelegd, gepositioneerd, verwerkt onder de verhoogde vloeren en tenslotte aangesloten op de apparatuur. Daarbij plaatste MTD tevens meer dan 100 keukenblokjes in stands. Totaal waren het meer dan 500 aansluitingen, op begane grond en verdiepingen van stands.

 

Grootste aantal aansluitingen

Jan Smulders, projectleider van MTD bij Brussels Expo, kijkt terug op een zware doch succesvolle beurs opbouw waarbij MTD met een team ervaren monteurs het grootste aantal wateraansluitingen ooit op een beurs heeft gerealiseerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!