Back Back Nieuws

MTD opent nieuwe vestiging in London

06 januari 2012
Sinds de overname door Hans Verhoeven in 2005 heeft MTD een stevige internationale groei doorgemaakt en de opening van een kantoor in London maakt dan ook deel uit van deze groeistrategie. Om de markt beter te kunnen bedienen is ervoor gekozen om naast de hoofdvestiging in Tilburg een nieuw kantoor te openen in Engeland.

 

Logische stap gezien agenda 2012

Inmiddels hebben klanten van Canada tot Delhi gebruik mogen maken van de MTD expertise en ook Polen, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk volgen dit jaar. Met alle grote evenementen van 2012 in gedachte is de stap om een kantoor in London te openen heel logisch voor MTD.

 

Gemakkelijke keuze voor de directeur

‘Ook heel logisch was de keuze voor de directeur van deze vestiging’, vertelt Hans Verhoeven. ‘Ik ken Bert van Horck al 25 jaar en hij heeft in het verleden zijn sporen verdiend in de evenementen industrie in Groot-Brittannië. Bert van Horck is in oktober in dienst getreden als Managing Director en de MTD vestiging is sinds december 2011 volledig operationeel.’

 

Het adres

Het nieuwe kantoor met ruime opslag is gesitueerd aan de binnenring van London en is goed bereikbaar voor transport, maar ook voor medewerkers en klanten. Het Olympisch Park, London City Airport en de metro zijn om de hoek. Het adres is:

 

MTD (UK & Ireland) Ltd.

Unit 1 Thames Road Industrial Estate

Thames Road

E16 2EZ London

United Kingdom

T +44 755 7868 905

 

Dochteronderneming van hoofdvestiging

MTD (UK & Ireland) Ltd. is een volle dochter van de hoofdvestiging van MTD in Nederland. Vanuit het kantoor in London zullen alle klanten uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland zowel commercieel als technisch bediend worden. Met een combinatie van ervaren medewerkers uit Nederland en goed getrainde Engelse medewerkers gaat MTD de uitdaging aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!