Back Back Nieuws

MTD opent kantoor in Sochi

28 oktober 2013
MTD groeit internationaal en na vestigingen in Tilburg (NL), Andover (UK), Berlijn (DUI) en São Paulo(BRA) is er nu een vestiging in Sochi (RUS) geopend. Hans Verhoeven: ‘De steeds groter wordende markt van MTD zorgt ervoor dat we weer gaan uitbreiden. Om de markt zo goed mogelijk te kunnen bedienen is het van belang om dicht bij onze opdrachtgevers te zitten. Zodat we snel de materialen en service kunnen bieden zoals men die van ons verwacht.’

De branch office in Sochi - een gerenoveerd kantoor met een ruime opslag – is gesitueerd vlak bij het vliegveld, Olympisch Park en verschillende snelwegen. Inmiddels is er al veel materiaal in Sochi aanwezig en kan MTD beginnen aan het veroveren van de Russische markt.

Ervaring
‘De opening was een groot succes’, vertelt Hans Verhoeven. Hij was aanwezig in Sochi om samen met Konstantin Peunov het kantoor te openen. ‘Met Konstantin als Project Operations Manager aldaar heb ik het volste vertrouwen in deze vestiging en het optimaal slagen van de projecten in deze regio.’ Konstantin heeft ruime ervaring  als Consultant en Technisch Service manager bij onder andere EURO2012 en Eurobasket 2013-U16. Konstantin heeft een team van medewerkers uit Rusland en de Oekraine, ondersteund door ervaren medewerkers uit Nederland en Engeland. Samen zullen zij de komende projecten de kwaliteit en service gaan leveren zoals u deze van MTD kent.

Foto: Konstantin Peunov en Hans Verhoeven

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!