Back Back Nieuws

MTD op weg naar London 2012 met sponsoring kanoslalommer

17 januari 2011
MTD Nederland en water zijn nauw met elkaar verbonden, bovendien is MTD een onderneming met Olympische ambitie. De sponsoring van een watersporter van Olympisch niveau ligt dus voor de hand. Wildwater kanoslalom is een zeer dynamische sport waarbij techniek en waterkracht bij elkaar komen. MTD zorgt met haar specialistische kennis en techniek tevens dat de waterkracht wordt bedwongen.

 

Veel successen

Robert Bouten is Nederlands voornaamste kanoslalommer. Vanaf zijn elfde levensjaar is hij al bezig met wildwaterkanoën. Naast zijn studie werktuigbouwkunde, traint hij dagelijks op de wildwaterbaan van Zoetermeer en heeft al veel successen geboekt. Zo is hij reeds vijfmaal Nederlands Kampioen Kanoslalom en was hij Olympisch finalist op de Olympische Spelen in Beijing.

 

Op weg naar Olympische Spelen

Op dit moment traint hij samen met zijn begeleidingsteam hard voor het WK 2011 in Bratislava. Dit is een goede voorbereiding op weg naar de Olympische Spelen in London 2012. Maar ook MTD bereidt zich reeds voor op een overtocht naar London en hoopt daar samen met Robert het water te bedwingen!

 

Passie voor water

Hans Verhoeven van MTD Nederland legt de keuze voor deze sponsoring uit: ‘De passie voor water verbindt ons met deze gedreven wildwaterkanoër. Daarnaast zijn we beide even druk met de voorbereidingen naar London 2012, waar we beide een topprestatie moeten leveren’. MTD biedt haar opdrachtgevers een breed fullservice bedrijf voor de aanleg van tijdelijke waterinfrastructuren en waterbehandelingen met de garantie van veilig drinkwater.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!