Back Back Nieuws

MTD Nederland verlengt samenwerking met Home Boxx Nieuwegein

12 september 2011
De Home Boxx werkt al ruim 10 jaar tevreden samen met MTD Nederland als huisinstallateur voor alle wateraansluitingen bij beurzen en andere evenementen. Deze samenwerking zetten beide partijen graag voort in de vorm van een verlenging van de samenwerkingsovereenkomst.

 

Vaste huisleverancier

In de Home Boxx zijn vaak wisselende settings omdat de locatie voor zowel personeelsfeesten, productpresentaties als voor beurzen gebruikt wordt. De tijdelijke aanleg van water aan- en afvoer speelt dus een grote rol. MTD werkt al jaren als huisleverancier voor de Home Boxx Nieuwegein en is bekend met de faciliteiten en mogelijkheden op locatie.

 

Kind aan huis

Lauren Roelofs van MTD: ‘Of het nu gaat om een wateraansluiting voor beursstands, de cateraars van veilig drink- en spoelwater voorzien, of het aansluiten van een toiletwagen, wij werken volgens vaste procedures en bieden overal en altijd de juiste oplossingen. Fabienne Stuart van Home Boxx: ‘MTD is hier kind aan huis en verzorgt zonder moeite een grote verscheidenheid aan tijdelijke water voorzieningen in de Home Boxx’.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!