Back Back Nieuws

MTD Nederland opnieuw leverancier voor Lowlands

15 juli 2011
Lowlands wordt georganiseerd door LOC7000 in samenwerking met Mojo Concerts. MTD Nederland verzorgt vanaf het begin van A campingflight to Lowlands Paradise de tijdelijke waterinfrastructuur voor LOC7000. Beide partijen kijken tevreden terug op de samenwerking en hebben daarom een verlening vastgelegd van het samenwerkingscontract.

 

Bevestiging van de kwaliteit

MTD is erg blij met de verlenging van het samenwerkingscontract. ‘Het is een bevestiging van de kwaliteit van het geleverde werk zowel van de diensten, producten als service. De vernieuwing van de VCA certificering en het behalen van ISO 9001 en 14001 door MTD zijn een stempel op de manier van werken en de veiligheidsprocedures. Dit alles heeft natuurlijk ook een aandeel gehad in de verlening van de samenwerking’, aldus Pierre Kantelberg van MTD.

 

Voorbereidingen Lowlands

Op dit moment is MTD al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de komende editie van Lowlands. Ieder jaar worden er tijdelijke watervoorzieningen getroffen voor een heuse stad, dit betreft water voor alle sanitaire voorzieningen, badhuizen en watervoorzieningen voor de artiesten, crew, cateraars en bezoekers.

 

13 kilometer leidingen

‘Ik ben erg trots op het hele spektakel dat Lowlands heet en natuurlijk zeker op ons aandeel als je weet dat er zo’n 13 kilometer leidingen ligt om iedereen van veilig drinkwater te voorzien’, aldus Pierre.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!