Back Back Nieuws

MTD is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

01 april 2011
MTD Nederland heeft zowel het certificaat voor ISO 9001 als voor ISO 14001 ontvangen na een uitvoerige audit door Lloyd's. Deze twee certificaten samen met het al behaalde VCA certificaat onderstrepen de drang naar het borgen van kwaliteit op alle vlakken ten aanzien van de levering van waterproducten en dienstverlening van MTD.

 

Professionaliteit in snel tempo

Zich onderscheiden, luisteren naar klanten, de tijd vooruit zijn en pionierschap zijn altijd al topics binnen MTD geweest. De evenementenwereld is nog jong van leeftijd en professionaliseert in een snel tempo. Om als toonaangevende evenementen leverancier te blijven acteren heeft MTD zich mede door deze certificering hier al op voorbereid.

 

First time right

‘ISO 9001 zorgt ervoor dat de werkprocessen worden geborgd om altijd de juiste kwaliteit te leveren. Dat is noodzakelijk in een markt waar het motto is ‘first time right’ voor een bepaalde dienstverlening. Ook de procedures om altijd de juiste waterkwaliteit te leveren, de levensader van MTD, vallen onder richtlijnen van ISO 9001’, aldus kwaliteitsmanager Gert-Jan van Berkel.

 

ISO houdt MTD scherp

Maar ook de procedures van ISO 14001 houden MTD Nederland scherp. Elke nieuwe productontwikkeling wordt getoetst aan de parameters van duurzaamheid. Maar ook hoe MTD als bedrijf om gaat met afval, of het minimaliseren of zelfs helemaal weglaten van verpakkingen zijn onderwerpen waar nu intern over gesproken wordt.

 

Unieke mijlpaal

Hans Verhoeven, directeur van MTD, is heel blij met het behalen van deze unieke mijlpaal. ‘Veel nationale en internationale klanten kunnen nu profiteren van onze ‘state of the art’ producten en dienstverlening. Maar nog beter is dat ze eventuele risico's ten aanzien van te laat opleveren, slechte kwaliteit van de installaties en onveilig water kunnen elimineren. Men slaapt rustiger met MTD’, aldus Hans Verhoeven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!