Back Back Nieuws

MPS preferred partner van Genootschap voor Eventmanagers

12 februari 2015
MPS I Martinair Party Service is per 1 januari officieel preferred partner van het Genootschap voor Eventmanagers. Het Genootschap heeft als doelstelling het vakmanschap van corporate eventmanagers te vergroten, zodat zij evenementen naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Een belangrijke taak, waar MPS actief haar steentje aan wil bijdragen.

Inspiratie
Van eventmanagers wordt ongelofelijk veel gevraagd. Dit dynamische beroep verscheen niet voor niets onlangs in het lijstje van ‘meest stressvolle beroepen’. Middels het partnership met het Genootschap voor Eventmanagers wil MPS deze beroepsgroep voornamelijk inspireren. Als toonaangevend cateringbedrijf blijft MPS continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Via het Genootschap hoopt MPS eventmanagers te helpen bij hun uitdagende rol om altijd weer out-of the-box te denken.

Verrassend en gezond
Op het gebied van eten en drinken ziet, leest en ervaart MPS dat er veel verandert, waarbij naast creativiteit, met name de interesse voor ‘lekker gezond’ sterk in ontwikkeling is. Van eventmanagers wordt verwacht dat zij verantwoorde keuzes maken tussen gezond, creatief en verrassend. `Het Genootschap voor Eventmanagers biedt een ideaal platform voor het uitwisselen van informatie. Wij staan te trappelen om onze passie voor smaakvolle evenementen die alle zintuigen prikkelen met deze mooie doelgroep te delen’, aldus Erwin Verschoor, directeur MPS I Martinair Party Service.

Foto: Joep Rijk Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!