Back Back Nieuws

MPS l Martinair Party Service terug bij Kasteel Duivenvoorde

28 januari 2016
MPS laat weten dat het per 1 januari 2016 'preferred supplier' is van Kasteel Duivenvoorde te Voorschoten. MPS I Martinair Party Service en Kasteel Duivenvoorde zijn beide verheugd met de samenwerking. Het is een locatie waar MPS in het verleden ook al veel diners heeft mogen verzorgen.

‘Op Duivenvoorde houden we tradities graag in ere. Daarom zijn we bijzonder verheugd dat MPS weer terug is als preferred cateraar op dit unieke monument van cultuur en natuur. De kwaliteit van MPS past uitstekend bij de kwaliteit en gastvrijheid die Duivenvoorde wil uitstralen. We kijken uit naar een prettige en creatieve samenwerking,’ vertelt Annette de Vries, directeur van Kasteel Duivenvoorde.

Oase van rust
Kasteel Duivenvoorde is een uniek ensemble van kasteel, park en landgoed ineen. Het ademt een oase van rust in de drukke Randstad. Gelegen op de grens van Voorschoten, Wassenaar en Leidschendam leidt een lange oprijlaan naar het 19e-eeuwse Engelse landschapspark op het ruim 270 hectare grote landgoed.

Commercieel Directeur van MPS, Miranda Hesselmans, vertelt vol trots: ‘Werken in Kasteel Duivenvoorde voelt als thuiskomen voor ons team! We kunnen een boek schrijven over de vele indrukwekkende evenementen die wij in het verleden op het kasteel hebben verzorgd.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!