Back Back Nieuws

MPS I Martinair Party Service steunt de LINDA.Foundation

10 oktober 2014
Omdat MPS I Martinair Party Service als geen ander weet hoe goed het voelt om anderen te laten genieten, draagt ze de LINDA.Foundation een warm hart toe. Deze stichting zet zich in voor kansarme gezinnen in Nederland, waarvan er schrikbarend veel meer zijn dan wij ons kunnen voorstellen. Speciaal in de decembermaand zal MPS de inzet van de LINDA.Foundation ondersteunen door bekendheid te geven aan haar activiteiten en een donatie te doen voor elke partij die voor de decembermaand bij MPS wordt geboekt.

Het ultieme genieten 
Miranda Hesselmans, Commercieel Directeur en eigenaar van MPS: ‘In de dienstverlening van MPS wordt de lat elke dag weer een stukje hoger gelegd en worden gasten tot het uiterste verwend met de beste kwaliteit eten en de hoogste mate van gastvrijheid. In dit streven naar perfectie is het goed om er bij stil te staan dat niet iedereen in de gelukkige positie verkeert om onbezorgd te kunnen genieten. Vanuit die gedachte is MPS een samenwerking aangegaan met de LINDA.Foundation. Want genieten wordt pas écht groots als je het kunt delen met anderen.’

Een verrassing voor kansarme gezinnen
De LINDA.Foundation is een initiatief van Linda de Mol en Mood for Magazines. Deze stichting stelt zich ten doel om gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde situatie bevinden een kadootje te geven. De geselecteerde gezinnen ontvangen van de LINDA.Foundation éénmalig een set kadokaarten, waarmee zij producten kunnen kopen bij Albert Heijn, HEMA, C&A en Intertoys. LINDA.Foundation garandeert dat ten minste 100% van de donaties ten gunste van deze gezinnen komt. Onder het motto ‘geven is nog leuker dan krijgen’ worden mensen vanuit het LINDA.platform opgeroepen geld te doneren, zodat het kadokaartenpakket jaarlijks kan worden uitgebreid.

Een steuntje in de rug van MPS
MPS helpt mee en doneert voor elke partij die geboekt wordt in de maand december per gast een vast bedrag aan de LINDA.Foundation.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!