Back Back Nieuws

MPI start zoektocht naar nieuw NL Conference talent

09 juli 2011
In 2010 heeft het bestuur van MPI (Meeting Professionals International) een nieuwe koers uitgezet. De belangrijkste vraag daarbij was: 'Waarom komen de MPI-leden naar onze bijeenkomsten?'. Een duidelijk scheiding van soorten bijeenkomsten en doelstellingen stond het MPI bestuur voor ogen: algemene educatie tijdens de Educationals, meer diepgang tijdens cursussen, puur netwerken via de Get Connected netwerkborrels en maximaal inspireren tijdens de NL Conference, het visitekaartje van MPI Nederland.

 

Inspiratie als vertrekpunt

‘Bijeenkomsten en congressen zijn interactieve en driedimensionale billboards. Ze dragen de boodschap uit van een organisatie of van een ideologie. De wijze waarop dat gebeurt, bepaalt de kracht die de inhoud meekrijgt. Vorm is minstens zo belangrijk als de boodschap. Het is nu eenmaal zo dat mensen beter onthouden met hun hart dan met hun hoofd. Elk jaar gaat de NL Conference verder waar de vorige editie ophield. Het programma wordt niet beperkt tot eenrichtingsverkeer, deelnemers moeten met elkaar en elkaars kennis verbonden worden. Het vertrekpunt is echter heel duidelijk - inspiratie!’, vertelt Champ Bouwman van MPI.

 

Grote zoektocht gaat van start

De NL Conference wist de afgelopen jaren ruim 350 meeting- en event professionals per editie naar onze hoofdstad te trekken. Het team dat dit voor elkaar kreeg zal dit jaar het stokje overdragen naar een nieuwe groep enthousiastelingen die met frisse ideeën dit top congres naar een nog hoger plan kunnen tillen. En om die reden start MPI binnen haar gelederen een grote zoektocht naar die leden die hun visie met de branche willen delen, en hoe kan dit nu beter dan de NL Conference 2012 te organiseren.

 

Kick-off meeting

Op donderdag 4 augustus vindt er in Amsterdam RAI – Elicium een kick-off meeting plaats voor geïnteresseerden die deze uitdaging aan willen gaan. Het NL Conference Team 2010 / 2011 zal aanwezig zijn om als klankbord te fungeren. De grote zoektocht gaat daarmee van start, de start van de volgende editie van de MPI NL Conference.

 

Informatie

Meer informatie vind je op www.mpiweb.nl. MPI staat ook open voor niet-leden die graag zouden mee willen werken aan het verdere succes van NL Conference, zij dienen echter wel voor die tijd lid te worden van MPI Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!