Back Back Nieuws

MPI NL Conference vandaag ook online te volgen

11 april 2011
Vandaag vindt de NL Conference 2011 van MPI plaats in het Muziekgebouw aan ’t IJ. Het thema is “…Bluf?”, dat gaat over het naar je hand zetten van de werkelijkheid.

Wat valt er te beleven?

Wetenschapper en ondernemer Roland van der Vorst laat zien hoe je je doelgroep kan verleiden en onthult de geheimen van nieuwsgierigheid. Wereldkampioen debatteren Sharon Kroes gaat actief met de deelnemers aan de slag en leert ze argumentatielijnen op te bouwen. Zeer praktisch bij het overtuigen van (interne) opdrachtgevers. Hans Janssen is organisator van inspirerende seminars als “MBA in één dag”. Hij deelt een paar van zijn ontdekkingen, ondermeer over het werven van betalende deelnemers. Oscar Kneppers  lanceerde o.a. Netmagazine, Webwereld, EMERCE en Bright. Hij is een zeer bedreven merkenbouwer en geeft inzichten in de wereld van perceptie.

NL Conference 2011 - Ook online te volgen 
Online wordt de conferentie doorgezet - speciaal voor de deelnemers is er een Linkedin groep waar iedereen na het evenement in contact kan komen met medebezoekers. 

Ook op twitter is de conferentie te volgen; hashtag: #nlconference, de backchannel staat open gedurende de hele dag. Direct reageren naar de organisatie kan via @nlconference. Daarnaast is ook een mobiel programma beschikbaar; Volg de laatste ontwikkelingen en het programma op je mobiel. Tenslotte kun je ook via Facebook reageren op http://www.facebook.com/nlconference.

 

High Profile is vandaag aanwezig bij NL Conference 2011 en er zal zo snel mogelijk over de conferentie bericht worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!