Back Back Nieuws

MPI NL Conference: Geen tijd om te komen, volg het congres online

26 maart 2015
200 meeting – en eventplanners reizen maandag 30 maart af naar Amersfoort voor weer een editie van de MPI NL Conference, hét Congres voor de branche. De grote kracht van de NL Conference is de diversiteit in inspirerende sprekers en workshops. De deelnemers ontvangen heel veel nieuwe ideeën om de kwaliteit van hun komende events te verhogen.

Doel
Belangrijk doel van de organisatie is, om niet alleen de deelnemers onderling te laten netwerken, maar ook om meer kennis te geven hoe ze de netwerkmogelijkheden tijdens hun eigen events kunnen verbeteren. Om je business te laten groeien zal een goed netwerk, ambassadeurs om je heen en een groot guneffect  van levensbelang worden.

#NLConference. volg het congres online
Speciaal voor de EvenemenSen die om de één of andere reden niet kunnen komen, heeft de organisatie een hybride programma in het Engels ontwikkeld zodat men nagenoeg niets hoeft te missen. Vanachter je eigen laptop kun je van 09.30 tot 12.30 toch actief deelnemen. Schrijf je in via de website.

Netwerkapp
Download de Netwerkapp via de apple store of de google play store en treedt voorafgaand aan het evenement al in contact met andere EvenemenSen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!