Back Back Nieuws

MPI NL Conference 2014: Tickle your senses

17 juni 2014
De MPI NL Conference is er! Op vrijdag 27 juni aanstaande vindt dé jaarlijkse inspiratiedag plaats voor organisatoren en toeleveranciers van congressen, meetings en evenementen. Ook dit jaar heeft MPI weer een bijzonder en vooral leuk programma proberen samen te stellen in de prachtige zalen van theater De Philharmonie in Haarlem. Je kunt met ze mee op een ervaringsreis langs de vijf zintuigen, met het zesde zintuig als rode draad door de dag. Horen, zien, voelen, ruiken en proeven… maar is alles wel wat het lijkt..?

Business wordt beleving
Organisatie en marketing draaien op volle toeren, business wordt een beleving. Maar ook, hoe maak je van een beleving jouw business? De sfeer die rond een evenement gecreëerd wordt, is minstens zo bepalend als de kwaliteit ervan. Tijdens de 2014 MPI NL Conference leer je het niet alleen, MPI gaat het je ook laten  beleven. Heb je ooit jouw product of dienst op een andere manier beleefd, zeg… geroken of geproefd? Samen met de sprekers zegt MPI je een bijzondere dag te bieden. Stil zitten is deze dag geen optie…

Hoor, zie, voel, ruik, proef mee met onder andere:
Ronald Ligtenberg
| Possibilizer bij Skyway Foundation en 6D Creations | bedenkt, pioniert en maakt mogelijk: Ronald is hét voorbeeld van denken in zintuigelijke mogelijkheden, hij organiseert wereldwijd dansfeesten voor doven en slechthorenden.

Patrick Castelain | geurmarketeer bij Scents | van mediaman, televisiepionier en oprichter van TMF Belgie naar sensoriële marketing. Patrick weet alle zintuigen aan te spreken om een merk- of productbeleving te optimaliseren.

Ramana | Magician en winnaar van De nieuwe Uri Geller show | Niets is wat het lijkt! Ramana is een specialist in het creëren van illusies van het bovennatuurlijke, zoals psychokinese en gedachtelezen.

Martijn Timmermans en René Blom | storytellers bij De Rode Draad | hebben een bovengemiddelde interesse voor interactie en groepsdynamica en laten professionals in korte tijd intensief met elkaar in contact te komen en van elkaar leren.

Ad Bastiaanse | theaterman, debatleider en dagvoorzitter | wordt graag op de proef gesteld en zal als begeleider van deze dag op zijn geheel eigen wijze de betrokkenheid en scherpte van de deelnemers hoog houden.

Mike van der Vijver | meeting designer en facilitator van innovatie en creativiteit bij MindMeeting | creeërt de perfecte combinatie van inhoud, aandacht voor mensen, aandacht voor complexe processen, dwarsdenken en lol. Als een goedwillende ouwe muppet zal hij samen met de deelnemers aan het eind van de dag alle inspirerende sessies in het kader plaatsen van de dagelijkse werkelijkheid van de meeting industry.

Goed geplande evenementen met heldere doelstellingen leveren meer rendement. De ‘beleving’ van de deelnemer speelt daarbij een belangrijke rol. Tijdens de MPI NL Conference 2014 dompel jij je onder in de wereld van de zintuigen en ervaar je wat deze doen voor de beleving van een congresdeelnemer. Een dag vol ervaringen die je mee neemt om jouw eigen events te optimaliseren.

Hou de website in de gaten voor meer informatie of meld je nu al aan via deze link.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!