Back Back Nieuws

MPI Nederland organiseert tweede ' Fundamentals of Global Event Management'

31 oktober 2013
MPI Nederland organiseert op 24 en 25 november haar tweede editie van FGEM bij de Ruwenberg in St. Michielsgestel. Fundamentals of Global Event Management is de leerzame, interactieve cursus voor iedereen die (relatief) nieuw is in de branche en versneld effectief inzetbaar wil zijn voor zijn werkgever. De inhoud van deze training is waardevol voor zowel planners als toeleveranciers in de branche.

Je hoort alles over de zakelijke evenementenbranche. Zo ben je na afloop van de cursus wegwijs gemaakt in de keten. Je hebt inzicht in de meest relevante trends & ontwikkelingen in de branche en je hebt (meer) begrip gekregen voor de diversiteit in taken, rollen en verantwoordelijkheden van bij zakelijke bijeenkomsten betrokken partijen.

Daarom ben je volgens de organisatie na het afronden van deze training beter in staat met de klant, leverancier c.q. opdrachtgever mee te denken, omdat je weet waar zij in de praktijk mee bezig zijn. Je zult beter in staat zijn meer kwaliteit te leveren in je werkzaamheden waardoor doelstellingen van evenementen eenvoudiger worden gehaald immers heb je meer inzicht in de basis aspecten van congresorganisatie gekregen.

Foto: Deelnemers uit de eerste editie aan de slag

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!