Back Back Nieuws

MPI Nederland en NEVI organiseren de cursus Inkoop Management

09 mei 2012
Om meeting professionals te ondersteunen in hun professionele taak, organiseert MPI enkele cursussen per jaar. Dit jaar is ervoor gekozen om inkoop management een thema binnen het educatieve programma te laten zijn. Op 3 en 4 juni zal daarom in samenwerking met de Nederlandse Associatie voor Inkoop Management (NEVI) een tweedaagse cursus Inkoop Management worden georganiseerd tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Opzet van de cursus

Deze tweedaagse cursus is een must voor zowel de meetingplanners als meeting suppliers. Kenmerkend van de training is het interactieve karakter, de link leggend tussen theorie en de eigen praktijk van de deelnemers. De training is een afwisseling van moderne inkooptheorie, actuele ontwikkelingen, zelfwerkzaamheid om de theorie te oefenen en toetsing aan de praktijk van werken in de eigen organisatie.

 

Kosten en aanmelding

De kosten voor deze tweedaagse training bedragen € 599 voor MPI leden en € 699 voor niet-MPI leden. De kosten zijn inclusief overnachting, diner, uitgebreide reader en het NEVI certificaat van deze cursus. Normaliter bedraagt de prijs voor deze cursus voor niet-NEVI leden minimaal € 1.100 (zonder overnachting en diner). Schrijf je hier in.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!