Mitch Huysman, Director of Sales Hampshire Hotels, Gijs Verbeek, Executive Director MPI the Netherlands en Leon Dijkstra CEO van Hampshire Hotels.Mitch Huysman, Director of Sales Hampshire Hotels, Gijs Verbeek, Executive Director MPI the Netherlands en Leon Dijkstra CEO van Hampshire Hotels.
Back Back Nieuws

MPI en Hampshire hotels gaan strategic partnership aan

01 februari 2017

MPI the Netherlands Chapter en Hampshire Hotels zijn een strategic partnership aangegaan. Het bestuur van MPI zal de board meetings en board retreats houden bij de hotels van Hampshire. Ze zullen daarbij steeds verschillende hotels bezoeken om zo een goed beeld te krijgen van de keten.

Merk verder uitbouwen

Hampshire Hotels heeft vele zakelijk aantrekkelijke locaties en ziet met de partnership de kans om zich meer in de kijker te spelen: 'De strategic partnership biedt ons de gelegenheid ons merk verder uit te bouwen in de belangrijke zakelijke markt' aldus Mitch Huysman. 

Wisselende locaties voor boardmeetings

Intussen zijn de eerste board meetings al gehouden op diverse locaties van Hampshire Hotels en het bestuur is onder de indruk. Gijs Verbeek geeft aan dat hij de spontaniteit en gastvrijheid van de staf in de verschillende hotels en door alle lagen van de organisatie zeer opmerkelijk vindt: 'Je krijgt steeds het gevoel een gewaardeerde gast te zijn en bijzonder welkom.' Het bestuur is het daar volmondig mee eens. 'Door steeds te wisselen van locatie voor de verschillende board meetings, krijgen we een mooi beeld van het product van Hampshire', aldus Rob Martens, vp Marcom.

Foto van links naar rechts: Mitch Huysman, Director of Sales Hampshire Hotels, Gijs Verbeek, Executive Director MPI the Netherlands en Leon Dijkstra CEO van Hampshire Hotels.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!