MPI bij het European Meeting & Event ConferenceMPI bij het European Meeting & Event Conference
Back Back Nieuws

MPI bij het European Meeting & Event Conference

29 maart 2024

Van 2 tot 5 maart nam MPI deel aan #EMEC24, het European Meeting & Event Conference van Meeting Professionals International in Luxemburg. Dit congres wordt ieder jaar georganiseerd voor en door European Meeting Professionals die met elkaar willen connecten, ideeën delen en willen leren van leiders binnen onze industrie.

Met een Nederlandse delegatie van ruim 20 MPI leden leerde MPI van inspirerende keynote-sessies en learning journeys. Van bruggen bouwen op het gebied van diversiteit, AI in de meetings industrie, het nieuwe tijdperk van zakelijke evenementen en gender gaps tot aan het deelnemen verschillende discussies en learning journeys. Ze kijken terug op vier geweldige en inspirerende dagen met gelijkgestemden uit onze branche!

Nationale MPI events

Wil jij graag deelnemen aan één van de nationale events van MPI? Bekijk de MPI evenementen hieronder en noteer de data alvast in je agenda. Dan weet je zeker dat je niets mist!

MPI eventagenda 2024

  • 15 april: MPI Masterclass Brainspa: de kunst van het combineren van high performance en rust in je hoofd met Paul Rulkens
  • 25 juni: MPI Crossing Borders in Delft i.s.m. Delft Convention Bureau
  • 22 augustus: MPI zomerborrel
  • September/oktober: Persuasive Communication
  • December/januari '25: MPI winterborrel

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!