Moyersoen organiseert online themaveiling 'Sound & Light'Moyersoen organiseert online themaveiling 'Sound & Light'
Back Back Nieuws

Moyersoen organiseert online themaveiling 'Sound & Light'

05 november 2019

Binnenkort opent bij online veilinghuis Moyersoen een grote Sound & Light themaveiling. Het gaat om een stockliquidatie van meer dan 300 loten licht- en geluidmateriaal. Blikvangers zijn de ledschermen-sets van meer dan 40 m2. De veiling loopt van 8 tot en met 19 november met bezichtiging en afgifte bij Moyersoen in Aartselaar.

Vraag en aanbod

De veiling biedt een ruime keuze audio- en videomateriaal, indoor LED-schermen, draaitafels, luidsprekers en multimedia. Deze professionele benodigdheden zijn vooral gegeerd door (inter)nationale stagebuilders en/of organisatoren van grotere evenementen. Een bijkomende doelgroep zijn de vele verhuurbedrijven die dit materiaal in bulk aankopen en verder verhuren aan bedrijven en evenementslocaties.

Verkoop wegens stockliquidatie

De verkoop vindt plaats wegens een stockliquidatie van verschillende licht- en geluidsbedrijven die Moyersoen heeft samengenomen onder één dak of ook wel één thema, namelijk Licht en Geluid. Door de verschillende verkopen te combineren, kan het veilinghuis een breder publiek van kopers bereiken.

Online bieden

Meebieden kan enkel en alleen online via de Moyersoen website. Daarvoor dient de gebruiker zichzelf gratis te registreren met zijn e-mailadres. Zodra de registratie is voltooid, kan de gebruiker volop meebieden op de aangeboden kavels binnen de aangegeven veilingtermijn.

Informatie veiling

De Sound & Light veiling staat open voor biedingen op vrijdag 8 november om 10 uur tot en sluit vanaf dinsdag 19 november om 14 uur. Geïnteresseerden wordt aangeraden de loten te bezichtigen om een goed idee te krijgen van waar ze op bieden. De kijkdag voor deze wordt georganiseerd op woensdag 13 november en zal plaatsvinden in de magazijnen van de hoofdzetel, namelijk in de Helststraat 47 te Aartselaar. Na afloop is dit tevens ook de plek waar alle kopers hun goederen kunnen afhalen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!