Moxy the Hague bestaat 1 jaarMoxy the Hague bestaat 1 jaar
Back Back Nieuws

Moxy the Hague bestaat 1 jaar

03 oktober 2023

Met ballonbogen, bubbels en heerlijke hapjes, werd de eerste verjaardag van het Moxy the Hague gevierd. De opstartproblemen zijn inmiddels verholpen en nu kan er met opgeheven hoofd gekeken worden naar de toekomst. ‘Het is mooi dat we een jaar open zijn, het loopt nu als een trein’, aldus Remco van der Jagt, general manager van Moxy the Hague.

Het hotel aan de Wijnhaven in Den Haag werd gekocht in de nadagen van de coronapandemie, waarna er hard is gewerkt om het hotel helemaal in de Moxy stijl te renoveren. Het resultaat is een mooi modern hotel, met stijlvolle en speelse karakters. In het laagseizoen was het nog rustig, maar sinds de zomer draait het bedrijf goed, tot genoegen van Van der Jagt.

Niet stil blijven staan

‘Aankomend jaar is er genoeg te doen’, zegt Van der Jagt. ‘We zijn druk bezig met de gemeente Den Haag om de entree goed te integreren met de rest van het hotel.’ Ook heeft hij een visie voor de toekomst: ‘De gasten weten ons nu goed te vinden, maar we willen aankomend jaar ook een ontmoetingsplek voor de buurt zijn. Buurtbewoners kunnen dan komen om te vergaderen of een drankje te doen, zonder dat ze een kamer hoeven te reserveren.’

Over International Hotel Capital Partners

International Hotel Capital Partners is een Nederlands hotelmanagementbedrijf. Alle hotels hebben een franchiseovereenkomst met de International Global Brands van Marriott International en Accor. Onder IHCP vallen Moxy Amsterdam Airport, Renaissance Amsterdam Airport, Moxy the Hague, Residence Inn by Marriott the Hague, Hilton Garden Inn Leiden Hotel en Mercure Amersfoort.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!