Movico lanceert innovatieve mega transformerMovico lanceert innovatieve mega transformer
Back Back Interview

Movico lanceert innovatieve mega transformer

28 augustus 2020

Specialist in mobiele eventmarketing Movico ontwikkelde de afgelopen 9 maanden in-house een geheel nieuwe transformer, de Giant XL. Deze innovatie, in transport slechts één 40ft container, transformeert razendsnel in een hospitality paviljoen van 3 etages, 200 m2 netto vloeroppervlakte en het volume van maar liefst zes 40ft containers, waarbij het viewing deck nog niet eens is meegeteld.

Met deze nieuwe toevoeging aan de groeiende vloot (+60 eenheden) van Movico richt de Brabantse onderneming, waar ook Racetrailer.com een onderdeel van is, zich op het hogere, exclusieve segment bij internationale sportevenementen als auto- en motorsport en zeil- en golfsport. Ook op evenementen van grote merken misstaat deze premium hospitality oplossing absoluut niet.

Uitstraling, veiligheid en sustainability

In deze oplossing komen 25 jaar kennis, ervaring en vakmanschap, de laatste technieken en bovenal de eisen en wensen van opdrachtgevers als het gaat om uitstraling, veiligheid en sustainability samen.

Movico is een toonaangevende speler in Europa en daarbuiten op het gebied van marketing roadshows voor internationale merken en sportevenementen op tijdelijke evenementenlocatie. Met de exploitatie van haar vloot en inzet van mensen bedient Movico merken als SAP, Grohe, Samsung, REV’IT, GE Healthcare en ook de organisatoren van een Tour de France, Dakar rally, Volvo Ocean Race en meer.

Juist nu is een roadshow een uitstekende en impactvolle manier voor bedrijven en merken om nieuwe producten persoonlijk te introduceren bij hun klanten. Dit kan immers op een veilige en efficiënte wijze, waarbij de kwaliteit van het contactmoment belangrijker is dan de kwantiteit van het bereik.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!