MotoVelo: waar tweewieler geschiedenis en passie samenkomen MotoVelo: waar tweewieler geschiedenis en passie samenkomen
Back Back Nieuws

MotoVelo: waar tweewieler geschiedenis en passie samenkomen

05 januari 2024

Op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2024 zal Autotron 's-Hertogenbosch het epicentrum zijn van oldtimer tweewielers tijdens MotoVelo 2024. Dit evenement, dat zich tussen 10:00 en 17:00 uur ontvouwt, belooft een onvergetelijke duik in de geschiedenis van gemotoriseerd en pedaal-aangedreven transport te worden.

Alles wat met oldtimer tweewielers te maken heeft

Van vintage motoren tot klassieke fietsen, deze beurs is een traktatie voor de zintuigen. Deel je passie en kennis met gelijkgestemden en bewonder de prachtige tweewielers om je heen. De expositiehal zal bruisen van de brommers, motoren, vintage fietsen en innovatieve accessoires. Tussen 10:00 en 17:00 uur kun je je hart ophalen aan een overvloed van alles wat met oldtimer tweewielers te maken heeft. Van gereedschap, miniaturen tot onderdelen, en natuurlijk een schat aan prachtige oldtimers, MotoVelo wordt een spektakel voor de liefhebber van historische tweewielers. Daarnaast is op speciaal op zondag de evolutie van fietsdesign in de extra hal vol met oldtimer fietsen te ontdekken.

Evolutie van fietsdesign

MotoVelo is een aanrader voor iedereen met een hart voor tweewielers. Bewonder de uitgebreide collectie, deel je passie en kennis met gelijkgestemde oldtimerliefhebbers, en ontdek in de speciale hal op zondag de evolutie van fietsdesign. Voor de enthousiaste restaurateurs is er een overvloed aan onderdelen beschikbaar en wellicht vind je daartussen dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires - MotoVelo biedt het allemaal.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!