MOTORbeurs Utrecht verschuift naar 2023MOTORbeurs Utrecht verschuift naar 2023
Back Back Nieuws

MOTORbeurs Utrecht verschuift naar 2023

27 december 2021

MOTORbeurs Utrecht verschuift naar 23 tot en met 26 februari 2023. De verwachting is dat de huidige lockdown en de coronamaatregelen niet snel genoeg afgeschaald zijn om een groot en gezellig motorfeest te kunnen garanderen begin 2022. MOTORbeurs Utrecht was oorspronkelijk gepland van 24 tot en met 27 februari 2022. In deze periode profiteren trouwe bezoekers van MOTORbeurs Utrecht nog steeds van online aanbiedingen van exposanten tijdens de Vier Volle Voordeeldagen.

Rachel Jankowsky van MOTORbeurs Utrecht: 'In 2020 verwelkomden we nog 90.000 motorliefhebbers. MOTORbeurs Utrecht is een unieke combinatie van alles wat motorrijders boeit: inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen, meedoen aan activiteiten, shoppen en gezellig wat eten en drinken op een van de terrassen. Onze inschatting is dat we nog niet de ruimte hebben in februari, binnen de geldende coronamaatregelen, om zoveel motorliefhebbers tegelijkertijd en ongedwongen samen te brengen. Daarom hebben we met pijn in het hart moeten besluiten om MOTORbeurs Utrecht door te schuiven naar 2023.

Vier Volle Voordeeldagen

Het team van MOTORbeurs Utrecht organiseert wederom eind februari de Vier Volle Voordeeldagen. Jankowsky: 'Het moment van de beurs willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom organiseren we, na de succesvolle eerste editie in 2021, wederom de Vier Volle Voordeeldagen. Bezoekers kunnen via onze socials vier dagen lang ieder uur profiteren van de mooiste aanbiedingen van onze exposanten.'

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!