Motion Winter Wonderland is terugMotion Winter Wonderland is terug
Back Back Nieuws

Motion Winter Wonderland is terug

24 november 2022

Om de donkere dagen voor kerst – maar ook daarna – extra licht en kleur te geven is immersive experience Motion tot en met 16 januari omgetoverd  tot een interactief lichtmuseum in magische wintersferen. 

Motion Imagination Experience in Eindhoven is geopend sinds 1 augustus 2020 en is een immersive experience waarbij de bezoeker wordt meegenomen in een verbeeldingswereld van licht, geluid en interactie. Deze unieke combinatie prikkelt je zintuigen en laat je even aan de realiteit ontsnappen. 

Winter Wonderland

Vanaf 26 november draait de Winter Wonderland editie van Motion Experience, waarbij verschillende lichtinstallaties een unieke wintermetamorfose krijgen. Bezoekers worden ondergedompeld in een winterse fantasiewereld, springen van ijsschots naar ijsschots en kunnen in de lounge genieten van een winters drankje met iets lekkers. Op woensdag 28 december is Motion exclusief geopend tot 23u ’s avonds en draait er heel de avond een DJ. 

Piazza Eindhoven

Motion is gevestigd op de tweede etage van de Piazza in de binnenstad van Eindhoven en is ook geopend tijdens de feestdagen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!