Moonback haalt met crowdfunding 750.000 euro op Moonback haalt met crowdfunding 750.000 euro op
Back Back Nieuws

Moonback haalt met crowdfunding 750.000 euro op

09 juni 2022

De trouwe achterban van eerlijke boekingssite Moonback heeft al zo’n 750.000 euro geïnvesteerd via de nieuwe crowdfundingcampagne van het bedrijf. Sinds deze week staat de campagne live voor het grote publiek om zo in totaal minimaal 2 miljoen euro aan groeikapitaal op te halen. In 2020 startte Moonback met een idee voor een eerlijke boekingssite voor hotelovernachtingen. Na een succesvolle eerste crowdfunding, het bouwen van een gebruiksvriendelijke site en het werven van hotels in Nederland en België, staat de basis van het bedrijf stevig. Nu is het tijd om te groeien naar meer steden en meer hotels. In de komende jaren wil het bedrijf actief zijn in 50 steden in Europa. Daarom doet het bedrijf nu een tweede crowdfunding.

Moonback bouwt aan een socialere platformeconomie, met oog voor reizigers en hotels. Crowdfunding is dan een logischere keuze dan een anoniem investeringsfond dat uit is op zo veel mogelijk winst maken. De grote groep mensen die investeert heeft hart voor de missie en zij zijn ambassadeurs van het bedrijf. De investeerders van de eerste ronde crowdfunding zijn hier het bewijs van. Zij helpen enorm mee bij het ontwikkelen van het bedrijf én stonden klaar om in deze ronde crowdfunding wederom deel te nemen.

Wat gaat Moonback met het groeikapitaal doen?

De grootste opdracht is nu om het aanbod van steden en hotels uit te breiden, zodat reizigers meer keus hebben. Moonback wil dé site worden waar je op een fijne manier een hotel vindt voor jouw stedentrip in Europa. De doelstelling daarbij is om van de vijf steden die op dit moment op Moonback staan, door te groeien naar 50 steden in Europa binnen vijf jaar.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!