Back Back Nieuws

Mood Concepts lanceert digitale event organiser

27 september 2006
Mood Concepts heeft in samenwerking met JP Internet een digitale Quality Event Organiser ontwikkeld, de Q-Mood. Mood Concepts constateert dat steeds meer bedrijven de organisatie van hun evenement graag uit handen geven aan een full-service bureau. Men voelt zich echter vaak genoodzaakt om de ‘administratieve rompslomp’, zoals het registreren van de respondenten, de verzending van uitnodigingen, de inventarisatie van hotelovernachtingen in eigen beheer te verzorgen. Dat kost tijd; veel tijd en dus geld.

Eén van de unieke eigenschappen van Q-Mood is dat het systeem ‘op maat’ vervaardigd wordt voor een opdrachtgever volgens zijn of haar specifieke wensen. Daarnaast is Q-Mood modulair opgebouwd; onze opdrachtgevers bepalen zelf hoe hun digitale Event Organiser er uit moet zien. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen voor een poll-module, een email-module, een fotobank en e-cards.

Q-mood zegt daarmee een hogere betrokkenheid te realiseren van alle genodigden bij het evenement, maximale informatievoorziening naar alle genodigden, uiteenlopende mogelijkheden ten aanzien van de marketingcommunicatie voor relatief lage kosten, tijd- (en geld)winst door beperkte administratieve rompslomp binnen de organisatie en een hogere opkomst op het evenement. Q-Mood is er vanaf € 999,00 exclusief B.T.W., inclusief website en cms. Speciaal ‘op maat’ ontwikkeld in de gewenste huisstijl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!