MONSTER JAM: Het is luid, het is krankzinnig…het is TERUG!MONSTER JAM: Het is luid, het is krankzinnig…het is TERUG!
Back Back Nieuws

MONSTER JAM: Het is luid, het is krankzinnig…het is TERUG!

23 mei 2022

Start de motoren! Monster Jam® komt het weekend van 3 en 4 december 2022 terug naar het Gelredome in Arnhem! Fans en sensatiezoekers van alle leeftijden kunnen eindelijk weer genieten van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts van de meer dan 5000 kilo wegende Monster Jam trucks en hun coureurs.

Back in action!

Feld Entertainment, producent van o.a. Monster Jam en Disney On Ice, werd net als zoveel andere live-entertainment bedrijven zwaar getroffen door de COVID-19 pandemie. Maar sinds de opleving van de entertainmentindustrie heeft het bedrijf in Amerika alweer miljoenen fans mogen ontvangen. Nederland is, na het Verenigd Koninkrijk, het eerstvolgende land dat is aangekondigd in de Europese tour van Monster Jam.

Freestyle-, Skills- en Racing-competities

Wereldberoemde Monster Jam trucks, waaronder de legendarische Grave Digger®, 12- voudig wereldkampioen Max- DTM, El Toro Loco® en Megalodon® verleggen alle grenzen in Freestyle-, Skills- en Racing-competities op het speciaal aangelegde off-the-road parcours in het stadion. De halsbrekende toeren, technische tricks en waanzinnige sprongen van de FMX freestyle motorcrossers zorgen voor een extra adrenaline kick.

Iedereen houdt van Monster Jam!

De bezoekers van Monster Jam zijn heel divers: van jong tot oud, van gezinnen met kinderen tot groepen vrienden en van autofans tot sensatiezoekers. Net zo divers zijn de coureurs van de monster trucks. En dat niet alleen, het zijn ook allemaal buitengewoon goed getrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse. Ze hebben niet alleen fysieke kracht en mentaal uithoudingsvermogen, maar beschikken ook over unieke vaardigheden. Ze pushen hun trucks tot het uiterste met backflips, verticale stunts en het racen met snelheden tot ver over de 100 kilometer per uur over een ruig parcours. Niet voor niets heeft Monster Jam over de hele wereld fans, die gek zijn op deze enerverende live motorsportactie.

Monster Jam Pit Party

En alsof de wedstrijden nog niet genoeg zijn, is er ook een Monster Jam Pit Party voorafgaand aan de show. De Pit Party is de enige plaats waar fans de enorme trucks van héél dichtbij zien, hun favoriete coureurs en teams ontmoeten, foto’s nemen, handtekeningen scoren, meer inzicht krijgen in hoe deze technische hoogstandjes zijn gebouwd en andere activiteiten beleven.

Voor meer informatie en ticketverkoop klik hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!