Momice lanceert Certified Partner netwerk voor eventbureausMomice lanceert Certified Partner netwerk voor eventbureaus
Back Back Nieuws

Momice lanceert Certified Partner netwerk voor eventbureaus

16 maart 2023

Event softwarebedrijf Momice lanceert het Momice Certified Partner programma voor eventbureaus. Dit programma maakt het voor eventbureaus die met Momice werken nóg aantrekkelijker om hun opdrachtgever aan te dragen als nieuwe klant. 

Een goede referentie is goud waard

Voor Jasper Werkman, CCO van Momice is het helder: ‘Een goede referentie is goud waard. Wij zorgen als bedrijf heel goed voor onze klanten – zij zijn onze belangrijkste ‘marketingtool’. We belonen ze dan ook graag voor het aandragen van een nieuwe klant. 

Partnerprogramma: win-win-win

‘Er zijn voordelen voor alle partijen,’ zegt Werkman. ‘De eventbureaus die een nieuwe klant aandragen, werken soms al jaren met Momice en krijgen met het aandragen van een nieuwe klant ook de garantie dat ze hun favoriete tool (Momice, dus) kunnen gebruiken. Een ander voordeel is dat het afstemmen van de verwerkersovereenkomst (AVG) niet langer bij hen ligt. Dit scheelt een hoop gedoe.

 

‘Naast een beloning voor het aandragen van een nieuwe klant, is er ook voor hen een mogelijkheid tot new business: (grote) Momice-kanten zijn regelmatig op zoek naar een event bureau dat met Momice kan werken. Doordat wij ze noemen op onze partnerpagina, zijn ze zichtbaar voor het hele Momice-netwerk.’ 

Meer flexibiliteit en inzicht, minder risico

Ook voor de (nieuwe) klant heeft het programma voordelen. Werkman: ‘Grote, belangrijke events worden vaak uitbesteed aan een bureau. Maar kleinere events kunnen onze klanten vaak prima in eigen beheer houden. Met een eigen Momice-licentie kunnen ze zelf de keuze maken, terwijl wel al hun events in dezelfde stijl blijven.’ 

Ook beschikt het bedrijf zélf over de event-data, persoonsgegevens en resultaten, waardoor men beter zicht heeft op een event. 

Een strategische keuze

Door ze het Certified Partner-netwerk aan te bieden, kunnen we ze helpen bij het vinden van een Momice-bureau. Wij vinden het geweldig om de synergie te zien ontstaan tussen onze huidige klanten en bureaus.

 

De eerste 8 partners zijn aangekondigd bij de lancering op EventSummit: D&B, Big Fiv5, International Orange, Bax Projects, Organisatieburo, Marloes & Co, Audivio en Effectgroep.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!