Back Back Nieuws

Modellen in het zonnetje tijdens Buck Model of the Year verkiezing

27 januari 2015
Het was een regenachtige avond in het Amsterdamse stadsdeel ‘De Pijp’. Vanaf de verte klonk het getik van naaldhakken. De ene na de andere prachtige, uitgedoste verschijning liep The Butcher binnen. De jaarlijkse Model of the Year uitreiking van Buck Models Amsterdam vond namelijk 8 januari plaats. Het evenement waar alle ingeschreven modellen het hele jaar keihard voor hebben gewerkt. In totaal zijn er twaalf modellen die kans maken op deze titel. Gedurende het jaar wordt elke maand een model in het zonnetje gezet als ‘Model van de Maand’ om hem of haar expliciet te bedanken voor zijn of haar inzet.

Sterk team
‘Buck Models haalt haar succes en kracht niet in de laatste plaats uit haar sterke team. De lijn tussen modellen en management moet kort en toegankelijk zijn. Vanwege de grootte van het bestand is dit soort evenementen niet weg te denken. Voor de teambuilding is het belangrijk dat de modellen elkaar kennen. De Model of the Year uitreiking is naast een feestelijke aangelegenheid het moment om terug te blikken op een mooi jaar’, vertelt Mayke Niestadt, eigenaresse van het modellen- en hostessbureau.

Winnares
Dat inzet rijkelijk wordt beloond blijkt wel uit de gloednieuwe, witte Johnny Loco beachcruiser, die winnares Dominique van den Burg mee naar huis mocht nemen. En dat was nog maar het begin van de lading cadeaus die ze heeft gewonnen. Ze was niet de enige. Voor de overige elf Modellen van de Maand stond er ook een goed gevulde goodiebag klaar.

Foto: Winnares Dominique van den Burg (links) en Mayke Niestadt

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!