Back Back Nieuws

Mode in Parijs onder zeil

06 oktober 2008
De modepers en de internationale inkopers ondergaan vandaag de laatste dag van de ‘Carrousel de la Mode’, onderdeel van de Paris Fashion Week. Neptunus plaatste eyecatchers van formaat op twee historische locaties in Parijs.

Hoewel de Paris Fashion Week op verschillende locaties in Parijs plaatsvond, waren de accommodaties in hartje Parijs te vinden. Op het prestigieuze ‘Cour Carrée du Louvre’, en in de ‘Jardin des Tuileries’, het park bij het Louvre, pronkten Neptunus’ tijdelijke hallen.

In de´Jardin des Tuileries´ plaatste Neptunus een etagehal welke onderdak biedt aan zo´n 2200 vierkante meter aan showrooms van vele designers. Op het Cour Carrée du Louvre bouwde Neptunus haar Evolution, een semi-permanent gebouw, met een oppervlakte van 1750m2.

Het gerenommeerde merk Louis Vuitton gebruikte het 10 meter hoge gebouw als showroom voor haar collectie Prêt-à-Porter 2009.


De organisatie wilde tijdelijke accommodaties die aansloten bij de luxe uitstraling van het evenement. Onze accommodaties pasten perfect in het plaatje," aldus Dorrie Eilers, directeur van Neptunus. “Daarbij komt dat de eigenschappen van de Evolution, zoals onder andere de grote vrije overspanning, vele voordelen opleveren.”


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!