Moco Museum trakteert!Moco Museum trakteert!
Back Back Nieuws

Moco Museum trakteert!

16 augustus 2018

De maand augustus is een feestmaand bij het Moco museum. Iedereen die een bezoek brengt aan het Moco Museum heeft de mogelijkheid om een stukje kunst in de vorm van een poster mee naar huis te nemen. Het meest roze museum van Amsterdam geeft namelijk bij elk entreeticket een poster weg ter waarde van 25 euro.

Ga naar de website mocomuseum.com en gebruik de code freeposter. Zo krijg je bij aanschaf van een e-ticket een voucher die kan worden ingewisseld voor een gratis poster.

Over Moco

Sinds de opening van het museum in 2016, laat het museum iconische werken zien van bekende internationale kunstenaars. Naast grote publiekstrekker Banksy heeft het museum onder andere werken van Andy Warhol en Salvador Dali tentoongesteld en is momenteel Icy & Sot - A Moment of Clarity te zien. De visie van het museum is vooral gericht op het uitlichten van leiders en influencers van moderne kunststromingen (zoals Street- en Pop Art). Met spannende tentoonstellingen voldoet Moco aan de behoefte van een groot publiek.

Moco is een particulier initiatief van Lionel en Kim Logchies, eigenaren van Lionel Gallery aan de Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam. Al meer dan achttien jaar werkt het kunstkoppel met werken van internationale kunstgrootheden. Van Pablo Picasso tot Jeff Koons, van Damien Hirst tot Jean Michel Basquiat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!