Moco museum lanceert unieke actie tijdens Pride AmsterdamMoco museum lanceert unieke actie tijdens Pride Amsterdam
Back Back Nieuws

Moco museum lanceert unieke actie tijdens Pride Amsterdam

01 augustus 2018

Het Moco Museum lanceert een unieke actie tijdens Pride Amsterdam: A Match Made in Moco. Het meest roze museum van Amsterdam geeft iedereen die in de week van de Pride een leuke match heeft via een datingapp, zoals Tinder en Grindr, één gratis kaartje voor een date in het museum. Naast het museumbezoek krijg je geheel in stijl een gratis poster met het beroemde Banksy werk ‘Kissing Coppers’, met twee zoenende politiemannen, mee naar huis. De actie is alleen geldig tijdens Pride Amsterdam (zaterdag 28 juli t/m maandag 6 augustus) en enkel als je kunt aantonen dat je een match bent op een datingapp.  

Pride Amsterdam is een negendaags festival om te vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Een weekend per jaar bepalen LHBT’s (Lesbisch, Homo, Biseksueel en Transgender) in de hoofdstad de norm. Het jaarlijkse hoogtepunt is de wereldberoemde en unieke Canal Parade bestaande uit een bonte stoet van 80 boten en honderdduizenden enthousiaste en kleurrijk uitgedoste bezoekers. Het is de grootste en bekendste Pridevan de wereld.

Over Moco

Sinds de opening van het museum in 2016, laat het museum iconische werken zien van bekende internationale kunstenaars. Naast grote publiekstrekker Banksy heeft het museum onder andere werken van Andy Warhol en Salvador Dali tentoongesteld en is momenteel Icy & Sot - A Moment of Clarityte zien. De visie van het museum is vooral gericht op het uitlichten van radicale leiders en influencers van moderne kunststromingen (zoals Street- en Pop Art). Met spannende tentoonstellingen en high-profile gastcuratoren, voldoet Moco aan de behoefte van een groot publiek.

Moco is een particulier initiatief van Lionel en Kim Logchies, eigenaren van Lionel Gallery aan de Nieuwe Spiegelstraat in Amsterdam. Al meer dan achttien jaar werkt het kunstkoppel met werken van internationale kunstgrootheden. Van Pablo Picasso tot Jeff Koons, van Damien Hirst tot Jean Michel Basquiat. 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!