Mobility Service hoofdsponsor van Fully Charged LIVE Europe Mobility Service hoofdsponsor van Fully Charged LIVE Europe
Back Back Nieuws

Mobility Service hoofdsponsor van Fully Charged LIVE Europe

04 januari 2022

Mobility Service - de grootste EV-expert van Nederland - is dit jaar hoofdsponsor van het internationale evenement Fully Charged LIVE Europe (18 t/m 20 maart 2022) in Amsterdam. Fully Charged is met 3 miljoen kijkers wereldwijd nummer 1 grootste YouTube-kanaal op het gebied van schone energie en EV’s. Als hoofdsponsor ondersteunt Mobility Service de versnelling van de transitie naar elektrisch rijden in Europa.

Fully Charged LIVE Europe; de elektrische revolutie is begonnen

Het Fully Charged YouTube-kanaal is ontstaan vanuit de vraag: ‘Is het mogelijk dat de mensheid zonder fossiele brandstoffen kan leven, werken en reizen?’ Op het kanaal en tijdens Live Events worden kijkers en bezoekers geïnspireerd en gemotiveerd om mee te denken en mee te werken aan de energietransitie van fossiel naar duurzaam. De lancering van Fully Charged LIVE Europe in Nederland maakt deel uit van de voortdurende uitbreiding van het YouTube-kanaal dat werd gelanceerd door schrijver, presentator en acteur Robert Llewellyn. Maandelijks inspireren zij meer dan 3 miljoen kijkers met 1 missie; Stop Burning Stuff.

Grootste EV-expert van Nederland hoofdsponsor van Fully Charged

Maar liefst 20% van de CO2-uitstoot binnen Europa wordt nu nog veroorzaakt door auto’s met een verbrandingsmotor. Door de energietransitie naar emissievrij vervoer wordt dit percentage de komende jaren in een rap tempo lager. Elektrische mobiliteit zit in het DNA van Mobility Service. De grootste EV-expert van Nederland is voorloper op het gebied van het verduurzamen van het wagenpark en onderstreept de missie van Fully Charged. Als ‘Exclusive Headline Sponsor’ zal leasemaatschappij Mobility Service duizenden bezoekers inspireren en verder helpen met de zoektocht naar de juiste EV. Als het nu om bedrijfswagens of personenvervoer gaat, Mobility Service is dé grootste EV-expert in Nederland met jarenlange expertise rondom het perfecte advies voor een leaseauto.

Volgende halte: Amsterdam

De eerste editie van Fully Charged Live vond in 2018 plaats op het Silverstone Circuit in Groot-Brittannië. Met 6.000 bezoekers, duizenden proefritten met elektrische auto’s en overvolle theaters overtrof het al Robert Llewellyn zijn verwachtingen. Ondertussen is het Verenigd Koninkrijk toe aan haar vijfde editie, in Texas is Fully Charged Live America succesvol gelanceerd en zal ook Australië haar eigen Live event krijgen. Vanuit de wens om wereldwijd Live Events te hebben, is de stap naar Amsterdam een logische. Ruim 25% van de volgers van het kanaal komt uit West Europa. Fully Charged Live Europe kenmerkt zich door maar liefst 40 Live shows met de 6 presentatoren van Fully Charged, door elektrische boten in de RAI haven, vele tweewielers, proefritten door de stad en alles over hoe je je huis kunt verduurzamen. Fully Charged LIVE Europe vindt plaats in hal 6 en 7 in RAI Amsterdam van 18 t/m 20 maart 2022.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!