MOA en 2-nice creëren paradepaardjeMOA en 2-nice creëren paradepaardje
Back Back Nieuws

MOA en 2-nice creëren paradepaardje

24 februari 2017

In februari organiseerde de MOA voor de 15e keer Nederlands grootste Marketing & Insights Event (MIE) in het Media Plaza te Utrecht. Het MIE is hét event waar het allerlaatste op het gebied van marketing, insights, onderzoek, big data, customer journey en social & digital marketing wordt gepresenteerd.

Food for Thought 

Bijna 2400 marketeers, strategen en insight professionals bezochten de Jaarbeurs. Het thema dit jaar was Food for Thought in een parade setting. 2-nice was verantwoordelijk voor de inrichting van het hele evenement. Het foodplein en de terrassen bij de stands werden omgetoverd in een typische paradesetting. Ook de standbouw voor de centrale bar werd door 2-nice verzorgd.

Parade gevoel

Met de voeten in het gras, omgeven door foodtrucks en bars, terrasjes met gestileerd meubilair om te kunnen netwerken, sfeervolle verlichting, een oase van bloem & groen, vrolijke kleuren en feestelijke decoraties maakte 2-nice de inrichting helemaal compleet. Het vrije en buitengevoel van een Parade werd naar binnen gehaald.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!