Back Back Nieuws

Mixid Multimedia Events is 1 oktober gestopt

03 oktober 2013
Mixid Multimedia Events is 1 oktober gestopt. De aandacht van oprichter Dick de Jong wordt elders gevraagd. Dick betreurt het dat hij dit besluit heeft moeten nemen. In de vijf jaar dat het bestond heeft Mixid laten zien waartoe het in staat is. ‘Wat de mogelijkheden van Mixid betreft was het einde nog lang niet in zicht,’ zegt Dick de Jong. ‘Door een brug te slaan tussen creativiteit en techniek hebben we een markt aangeboord waarin voor ons nog veel te doen viel. De reden waarom we stoppen ligt dan ook niet bij Mixid zelf, maar bij een ander bedrijf waarbij ik betrokken ben.’

Het gaat om Coneco, een onderneming die zich toelegt op het ontwerpen en implementeren van klimaatsystemen voor gebouwen. De Jong voelt zich als oprichter en aandeelhouder van Coneco geroepen om het bedrijf bij te staan in het huidige economische klimaat.

Lopende projecten
Huidige en toekomstige projecten van Mixid worden met alle zorg en aandacht uitgevoerd door LiquidX, een partnerbedrijf met wie Mixid tijdens haar bestaan heeft samengewerkt. 
Mixid bedankt zijn klanten van de afgelopen jaren voor hun vertrouwen, hun enthousiasme en hun betrokkenheid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!