Back Back Nieuws

Mitch Huysman Director of Sales bij Hampshire Hotels

05 mei 2016
Hampshire Hotels heeft per 1 april Mitch Huysman aangesteld als nieuwe Director of Sales. Mitch Huysman beschikt over ruime ervaring in de hotelbranche en was voorheen Director of Web Indirect en Leisure Sales bij Accor Hotels. Daarvoor bekleedde hij diverse functies in sales en online distributie in de hotelbranche. Huysman neemt ruim 20 jaar ervaring mee naar Hampshire Hotels.

‘Ik ben verheugd over mijn aanstelling als Director of Sales bij Hampshire Hotels. Mijn focus ligt op het vergroten van de naamsbekendheid in de B2B omgeving en op het stimuleren van verdere groei met sterke partnerships.’

Oude bekende
De hotelgroep is Mitch Huysman niet geheel onbekend. Bij de start van de hotelgroep, 15 jaar geleden is hij in dienst geweest bij het eerste Hampshire Hotel van de groep: Hampshire Golfhotel – Waterland. Inmiddels is de groep uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse hotelgroepen van de Benelux. ‘Als ik zeg dat de cirkel van de carrière van Huysman rond is, doe ik hem te kort, maar ik ben blij dat hij terug is gekeerd naar de groep!’ zegt Etienne Verkerk – Algemeen Directeur. Huysman volgt Eric van Nieuwenhuizen op die vanaf 2012 werkzaam is bij Hampshire Hotels.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!