Miracle at Boom Chicago: de meest kerstige bar in Amsterdam Miracle at Boom Chicago: de meest kerstige bar in Amsterdam
Back Back Nieuws

Miracle at Boom Chicago: de meest kerstige bar in Amsterdam

23 september 2022

Terwijl de herfst net is begonnen, werken Amsterdams bekendste komedianten aan de voorbereidingen voor de terugkeer van Miracle at Boom Chicago. Op 23 november opent de nieuwe editie van de meest kerstige bar van Amsterdam - en het wordt een nog uitbundiger, ondeugender en lekkerder feest dan vorig jaar. Alles wat je nodig hebt om in de kerstsfeer te komen, zal bij Boom Chicago te vinden zijn.

 

Deze winter zal Miracle at Boom Chicago knallen met over de top kerstdecoraties, duizenden lichtjes, foute kersttruien en cheesy muziek. Het vijf weken durende seizoensfeest wordt een spannende kerstviering voor bezoekers, om met heerlijk geshakete cocktails van te genieten. 

Het concept van de Miracle pop-up bar begon in New York City tijdens de feestdagen van 2014 in Greg Boehm's iconische New Yorkse bar, Mace. Het omtoveren van de bar in een ‘winter wonderland’ was zo'n succes dat hij op zoek ging naar bar eigenaren in andere steden in de VS en internationaal om zijn voorbeeld te volgen.

Home Alone in Amsterdam

Buckle up! Boom Chicago is zo ontzettend enthousiast om deel uit te maken van deze uitbundige pop-up bar sensatie, om zo mensen samen te brengen op een leuke, ongedwongen manier. Tijdens de jolige feestdagen op de Rozengracht kunnen kerstliefhebbers en iedereen die van gezelligheid houdt, genieten van op maat gemaakte cocktails, waaronder: de Christmapolitan, de Jingle Balls Nog (een spannende variatie op eierpunch), en de Christmas shots pair Naughty (kaneel) en Nice (gingerbread spice). Alle cocktails worden geserveerd in humoristische en opvallende mokken en glazen, alleen daarom al lachen gegarandeerd.

Kerstmis op zijn best in bar Miracle

Miracle at Boom Chicago zal zeven dagen per week geopend zijn. Bezoekers die van cocktails en kerstfestiviteiten houden, worden aangemoedigd om collega's, vrienden en familie mee te nemen - hoe meer hoe beter. De feestelijke opening van Miracle at Boom Chicago is op 23 november 2022. Het seizoen eindigt op 2 januari 2023 met een speciale dag om de horecamedewerkers te vieren, waar ze na deze vijf weken durende feestdagen extravaganza kunnen genieten van kerstcocktails met hun vrienden. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!