Back Back Nieuws

Milieuvriendelijke CO2 compensatie nu ook tijdens evenementen.

24 juni 2008
SOS Sport&Events, het grootste outdoor gerelateerde organisatiebureau van Nederland uit Uddel, verzorgt sinds 1 juni al haar evenementen CO2 neutraal. Alle gemotoriseerde arrangementen, waaronder de klassieke rally’s met mini Coopers, die SOS Sport&Events aanbiedt worden gecompenseerd door te investeren in wind- en zonenergiecentrales. Deze compensatie wordt verzorgt door GroenBalans. SOS Sport&Events is hierbij het eerste organisatiebureau van Nederland dat hieraan aandacht besteedt.

SOS Sport&Events biedt al 13 jaar totaalconcepten op de Veluwe aan. “Hieruit is de gedachte ook ontstaan”, aldus Kroon, oprichter en eigenaar van SOS Sport&Events. “Wij verzorgen al onze arrangementen in dit prachtige decor. Omdat gemotoriseerde evenementen en de Veluwe een beetje tegenstrijdig klinken hebben we al deze activiteiten CO2 gecompenseerd. Tevens zijn al onze bedrijfswagens hierin opgenomen”.


De gemotoriseerde evenementen die SOS Sport&Events aanbiedt zijn niet alleen de klassieke rally met Mini Coopers, limodropping of de solextour maar nu ook een arrangement met een E-step. Dit elektrisch aangedreven vervoersmiddel is compleet nieuw in Nederland en de evenementenbranche. De Veluwe verkennen zonder CO2 uitstoot is met deze milieuvriendelijke step dé uitkomst voor bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De E-step wordt tevens ondersteund door Vogelbescherming, Veluwscongresbureau en MeteoConsult.

Voor meer informatie: www.e-step.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!