Back Back Nieuws

Mier en BlueLuna brengen avondvullend concept

30 januari 2008
Artiestenbureau BlueLuna en cabaretduo MiER gaan samen twee complete avondvullende concepten in de markt zetten waarin improcabaret en steengoede muziek de hoofdrol spelen: ‘Buiten Bedrijf’ en ‘IDD’ (Impro, Dinner, Dance).

Buiten Bedrijf is een complete avondvullende theatervoorstelling op maat over je eigen bedrijf. Je eigen realiteit, maar dan leuker. MiER en hun combo; ‘The SecondAnts’ zorgen voor een podium vol humor, muziek en (inter)actie. De voorstelling biedt veel meer dan een gewone theatervoorstelling, cabaret of musical: inside jokes, geheimen van je collega’s. De dagelijkse werkzaamheden worden gecombineerd met de blik van een buitenstaander. Pakkend, scherp en heel erg grappig. Eventueel met een subtiel in humor verpakte boodschap. Maar hoe dan ook volledig geïmproviseerd en succesvol.

IDD staat voor Impro, Dinner en Dance: een complete avond uit waarbij de gasten worden ontvangen in een warm bad van muziek door het geweldige combo ‘The SecondAnts.’ Samen deze band zorgt MiER voor een complete diner show met improvisatiecabaret en live muziek om bij te dineren en te lachen. Het laatste gedeelte van de avond gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer wanneer hun zangeres aanschuift en wie weet komt MiER nog wel even terug.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!