UniePlazaUniePlaza
Back Back Interview

Mieke Smit van UniePlaza #event17

13 april 2017

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Mieke Smit van UniePlaza. Samen met mijn collega Linda zet ik ons congres-/vergadercentrum in de markt en managen we de events die er plaatsvinden.

Unieplaza is onderdeel van Vakbond Unie, maar sinds 1 maart is er een nieuwe eigenaar die het zalencentrum gaat exploiteren. Hierdoor gaan we investeren in de uitstraling, dienstverlening, catering en er komt een nieuwe naam, huisstijl én website. Maar de naam blijft nog even een verrassing. Ook komen er flexwerkplekken, spreekkamers en gemeubileerde kantoorunits. Alle vertrouwde gezichten blijven, maar we hebben na de upgrade meer en betere mogelijkheden.

We zitten nu midden in het veranderproces, dat voeren we stapsgewijs uit. Mensen kunnen dus gewoon op de locatie terecht.

Wat brengt jou vandaag naar Event 17?

Ik kom inspiratie opdoen. Met name op het gebied van techniek zoals apps, maar ook meubilair en aankleding. We gaan meer focussen op duurzaam. We zitten al in een duurzaam gebouwd pand in een ecologisch gebouwde wijk. Nu willen we meer gaan ondernemen met duurzame catering, zoals streekproducten en we gaan samenwerken met Fair Trade Originals. De foodtak van dit bedrijf is in hetzelfde pand gevestigd als wij.

Heb je al een kennissessie bezocht?

Ja, we zijn bij Paul van der Wal van NIDAP geweest. Heel interessant, de cijfers die hij liet zien uit het onderzoek bevestigden wat we zelf ook merken. Heel veel events worden kleiner georganiseerd, dat is voor ons een voordeel. En de vraag naar duurzame oplossingen neemt ook toe.

Wat vond jij het mooiste evenement?

Al jarenlang organiseren we een tweedaags evenement over neuropsychologie. Hiervoor wordt een professor ingevlogen die over de hele wereld spreekt. Hij komt altijd graag bij ons, omdat wij het klimaatsysteem voor hem uitzetten zodat het muisstil is. Op zijn flyer staan allerlei wereldsteden opgesomd én Culemborg. Ik vind dat zo leuk, dat hij speciaal voor ons kiest, dankzij onze service, maatwerk en de ambiance van onze locatie. We hebben veel glas, dus veel daglichten en groen buiten, waardoor je binnen ook het buitengevoel krijgt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!