Back Back Achter de schermen

Michiel Smilde, Peter Wybenga, nog nieuws jongens?

05 april 2007

Michiel Smilde, dé man van het Fortis Circustheater, is eventmanager geworden van de Amsterdam Convention Factory in Amsterdam en staat met vijf locaties van Joop van den Ende voor het eerst op één beursstand. En niet voor niets.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Smilde, hier links op de foto naast Frank Wentink: "Vanuit die Amsterdam Convention Factory wordt binnenkort gestart met salestheaters Nederland waar we vooralsnog Fortis Circustheater, Beatrixtheater en Amsterdam Convention Factory centraal gaan verkopen. Op termijn moet dat binnen onze organisatie (Stage Entertainment) een veel breder draagvlak krijgen." Op de stand staan ook Event Centre Aalsmeer en Studio 21. 

Peter Wybenga, dé man die alweer tweeënhalf jaar bij Amsterdam Partners directeur festival en events is en daar over het citymarketing gebeuren van Amsterdam de scepter zwaait gaat over twee weken weer iets anders doen.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Wybenga: "Ik ga nu verder met mijn initiële plan waar ik vierenhalf jaar geleden mee begonnen ben en dat is het uitrollen van een international placemarketing society. Citymarketing wordt in de ons omringende landen placemarketing genoemd en citymarketing is eigenlijk wat zij bedoelen met promotie van de city, van de binnenstad. Ik ben al bezig met Toronto, met de grote steden van Marokko, Dubai, Australië… (De rest is nog even off the record, maar om te verklappen: het zijn als altijd weer grootse plannen van meneer Wybenga).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!