Michel Velis gaat LokaalMichel Velis gaat Lokaal
Back Back Nieuws

Michel Velis gaat Lokaal

30 augustus 2017

Catering Lokaal heeft haar team van profs versterkt met Michel Velis. Hij wordt Operationeel Manager bij De Woonindustrie in Nieuwegein, één van de vaste eventlocaties van Catering Lokaal. De centrale ligging van deze event- en congreslocatie in het land en de talloze mogelijkheden die het te bieden heeft, zorgen voor een sterke groei.

'Door die enorme groei zijn we erg blij dat Michel Velis als Operationeel Manager voor De Woonindustrie ons team komt versterken. Hij heeft ervaring opgedaan bij Tivoli Vredenburg en bij een landelijke cateraar. Door het succes van De Woonindustrie komt zijn ervaring uitstekend van pas', aldus Brian Schoonderbeek van Catering Lokaal.

Een local

Michel Velis heeft niet alleen een organisatorische en creatieve achtergrond. Ook op culinair terrein weet hij van wanten. En omdat hij uit de buurt komt, weet hij uitstekend de weg te vinden naar de lokale ondernemers die met hun vakmanschap en passie een bepalende factor zijn binnen het concept van Catering Lokaal. Kortom: de goeie man op de juiste plek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!