Back Back Nieuws

#miceparty16: OCEANDIVA, Brussel, 600 Belgische MICE en event professionals

29 januari 2016
#miceparty16, het evenement van het Belgische mediaplatform Eventonline, heeft 14 januari aan boord van de OCEANDIVA ORIGINAL de aftrap van het jaar georganiseerd. De MICE broers Erik Wood en Olivier Wauters, het duo achter Eventonline, Venues Online en het digitale MICE Magazine, gaven een groot feest voor Belgische MICE & event professionals als dank voor hun inzet in de branche. 600 event-specialisten konden voor deze ene keer rustig achterover leunen en genieten van een heerlijke avond die voor hun werd verzorgd.

Brussel floreert
De OCEANDIVA ORIGINAL voer naar Brussel voor #miceparty16: het evenement dat geen ander doel had dan het bedanken van de mensen werkzaam in de MICE- & evenementenbranche. Het idee ontstond uit pure liefde voor het vak en de initiatiefnemers brachten de event-industrie samen. ‘Nee, niet om zaken te doen dit keer, maar om zelf een keer plezier te hebben! Het hele jaar door vind je deze mensen achter de schermen om alles tot in de puntjes te verzorgen. Ze verdienden zelf ook eens een feestje’, vertellen Wood en Wauters.

Partners 
Het team van OCEANDIVA is trots en blij dat ze de kans kreeg om dit speciale branche-event te verzorgen. ‘Maar’, geeft Mandy Berding, General Manager van OCEANDIVA, aan, ‘dit was nooit zo’n groot succes geworden zonder al onze eigen toppartners!’ OCEANDIVA wil daarom J&M Catering bedanken voor hun culinaire verwennerij, Skanna voor het personeel, coverband The Tour voor de tunes, A Group voor de technische ondersteuning en natuurlijk alle andere sponsors die samen zorgden voor dit topevenement.

Bekijk hier de foto’s van #MICEPARTY16

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!