Back Back Nieuws

MICE & Event International Tradefair biedt veel voor bezoekers

08 februari 2012
Maar liefst 80 standhouders staan op 16 februari 2012 tijdens de eerste editie van MICE & Event International Tradefair klaar om de bezoekers warm te ontvangen. In hal 1 van de Brussels Kart Expo, sfeervol ingericht door Bridge en Exporent, ontmoeten aanbieders en inkopers uit de Mice en evenementenbranche elkaar. De beurs is geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur met aansluitend een gezellige netwerkborrel.

 

Catering

De inwendige mens komt ook aan zijn trekken. De catering is in handen van Gourmet Invent, een bekende Belgische cateraar. Tijdens de borrel verzorgt The Shake Company cocktails en muziek met het trio Con-senso.

 

Seminars

Naast vele interessante en innovatieve bedrijven, is er ook een seminarprogramma. Mijn Event verzorgt twee seminars over Social Media, MPI nodigt iedereen uit voor een interactief programma over netwerken, verzorgt door de bekende spreker Harry van Hest.

 

Gratis bezoekerskaarten en afsprakenmodule

Ga naar en Vraag snel je gratis bezoekerskaarten aan via de website. Wil je een afspraak maken met één van de standhouders, bekijk dan nu via de website de agenda's van de standhouders. Voor meer informatie kunt u bellen met +31 725207922.


Genomineerd

Vorige week is bekend geworden dat organisator BrancheContact met het zeer effectieve beursconcept genomineerd is voor de Gouden Giraffe beste beursconcept.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!