Back Back Nieuws

MI Marketing Projects & Events twee nominaties voor Event Technology Awards 2015

05 augustus 2015
AMP Events, organisator van de Event Technology Awards (ETAs) heeft vrijdag 24 juli jl. de shortlist van 2015 aangekondigd. MI Marketing Projects & Events meldt dat ze genomineerd is in maar liefst 2 categorieën: 
» ‘Best Use of Technology by a Conference’ met de eventcase: TNT Express 
» ‘Best Hybrid Event or Live Streaming Solution’ met de eventcase: Civolution

Event Technology Awards 
De ETAs zijn opgericht om de moderne technologische ontwikkelingen binnen de eventbranche te herkennen, en niet onbelangrijk: om te érkennen hoe belangrijk de technologie is in de huidige industrie. De ETAs ontvingen meer dan 200 inzendingen, waarvan er een shortlist is samengesteld met de meest indrukwekkende eventleveranciers, -bureaus, -organisatoren die mee mogen dingen naar een van de prestigieuze awards. Bekijk hier de volledige shortlist.

Event Technology & MI 
‘De technologische markt is enorm in beweging. Dit biedt ons de kans om deze nieuwste mogelijkheden toe te passen binnen onze projecten, waarbij techniek altijd het middel is en niet het doel’, vertelt Ilana Sandelowsky, managing partner van MI Marketing. Ze vervolgt: ‘Met een event wil je prikkelen, vernieuwen, inspireren en origineel zijn. Maar bovenal wil je met een evenement iemand echt raken en je boodschap overbrengen. Live contact is emotie! Bij MI zien we dat nieuwe technieken hier op een belangrijke wijze aan kunnen bijdragen. Door de juiste mix van digitale en fysieke elementen in te zetten gaan we steeds de grens voorbij. We zetten deze technologieën in als middel om alle gasten nog beter en persoonlijker te bereiken en de boodschap te versterken. En wat is er mooier dan dat je de waardering krijgt hiervoor met deze prachtige nominaties!’

De genomineerde eventcases 
Voor TNT Express heeft MI de gewenste boodschap van het evenement kraakhelder, verrassend en spectaculair vertaald door gebruik te maken van 3D mapping in een presentatie setting. Geen saaie PowerPoint of Prezi’s, maar een presentatie waar de bezoekers middenin zaten en die een onvergetelijke indruk op de bezoekers achterliet.
Lees hier meer over de eventcase »

De tweede ETAs nominatie heeft MI ontvangen voor de inzet van één van de jongste innovaties in Live Communicatie. Waar voor een internationaal evenement onder andere hybride event & gamification werden ingezet om de successen van Civolution te vieren en aan internationale teambuilding te doen. Met een offline en online game creëerde MI verbinding tussen alle betrokkenen, dwars door alle grenzen en tijdzones heen.
Lees hier meer over de eventcase »

Bekendmaking tijdens Event Tech Live 
De winnaars worden op woensdag 11 november 2015 tijdens Event Tech Live, bij het gala van Event Technology Awards 2015 bekend gemaakt.

Foto: Beeld van genomineerde eventcase TNT Express

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!