Metaverse festival MET AMS kiest voor Counter Content Metaverse festival MET AMS kiest voor Counter Content
Back Back Nieuws

Metaverse festival MET AMS kiest voor Counter Content

15 juni 2022

MET AMS, het eerste metaverse festival in Europa, kiest Counter Content om in de Nederlandse markt en daarbuiten te zorgen voor naamsbekendheid. MET AMS wordt deze week van 14 tot 17 juni gehouden in en om de Gashouder in Amsterdam. Eerder kondigde het festival al samenwerkingen aan met merken als Azerion, Magnum en Ledger. Nu bevestigt het ook de samenwerking met PR- en content marketingbureau Counter Content.

Eerste editie

Raymond Bresching, oprichter van Counter Content over de samenwerking: ‘We zijn blij dat we onderdeel mogen uitmaken van het eerste metaverse festival in Europa. Door onze ervaring in de technologie- en cultuursector past ons bureau perfect bij de ambities en doelstellingen van MET AMS. Samen maken wij een succes van de eerste editie van het metaverse festival!’ Anne-Sophie Erbé, Head of Brand bij MET AMS over de samenwerking: ‘Counter Content werkt op een prettige en professionele manier samen, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van web 3.0 en de metaverse. Daarnaast weet het bureau de juiste snaar te raken als het op de tone of voice en visie van MET AMS aankomt.’

Metaverse festival

Van 14 tot 17 juni wordt de eerste editie van MET AMS gehouden. Het metaverse festival vindt plaats in en om de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam. Het festival is de eerste in zijn soort en combineert een inhoudelijke conferentie voor professionals met een scala aan culturele side events en een nachtprogrammering voor een breed publiek. Gedurende de tweedaagse conferentie kunnen tech developers, virtual reality ontwerpers, softwareontwikkelaars en andere professionals uit de marketing, tech en crypto branche, maar ook kunstenaars, muzikanten en modeontwerpers uit de kunst en cultuursector netwerk events bijwonen en meedoen aan discussiegroepen. Daarnaast maken kunstroutes, concerten en virtual reality het onderwerp metaverse toegankelijk voor een breder publiek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!