PINO websitePINO website
Back Back Nieuws

Metamorfose voor PINO website

20 januari 2017

Een nieuw jaar zorgt ervoor dat heel Nederland opeens een lijstje met goede voornemens tevoorschijn tovert. Afslanken en zelfontwikkeling staan hoog op deze verlanglijstjes. En PINO sluit zich daarbij aan. Voor PINO vormden de gure herfstmaanden het ideale moment om eens kritisch naar de eigen online ontwikkeling te kijken. En dat resulteerde in een frisse wind door de oude website, die geleidelijk aan werd ingehaald door trends en technologie. De hoogste tijd dus voor een online metamorfose. 

Meer Beeld
Hoewel de webteksten behoorlijk zijn afgeslankt, hebben de inspirerende beelden juist terrein gewonnen. Op www.pino.nl zien bezoekers wat PINO doet op het gebied van organisatie en communicatie. En ook voor wie. Op de lijst met opdrachtgevers schitteren de meest uiteenlopende projecten. Van kleine interne seminars tot grote publieksevenementen. Van roadshows tot internationale top conferenties. En in de nieuwe vormgeving laat alles zich een stuk lekkerder lezen en bekijken. Op een desktop, smartphone én tablet. 

Frisse blik

'Alles begint bij jezelf', zegt Tessy Miltenburg, partner bij PINO. 'Het klinkt als een spreuk voor op een Delfts blauwe tegel. Die hangt bij ons niet aan de muur, maar we geloven er wel in. Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, werpen we altijd eerst een blik op onszelf. En dan mag een frisse, duidelijke en eigentijdse PINO website natuurlijk niet ontbreken.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!