Metamorfose voor Bilderberg Kasteel VaalsbroekMetamorfose voor Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Back Back Nieuws

Metamorfose voor Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

31 augustus 2017

Gelegen nabij het Drielandenpunt ligt Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals. Hier vinden gasten de balans tussen ontspanning, inspiratie en kwaliteit. Het landgoed heeft alles voor een ultiem verblijf met de beste service bij uw zakelijke event of bijeenkomst. Daar sluiten de gerenoveerde ruimtes, hotelkamers en restaurant perfect bij aan. De nieuwe inspirerende omgeving stelt gasten in staat het beste uit zichzelf en collega's te halen. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën, voor betere samenwerking en innovatie.

Men logeert in één van de 130 sfeervolle kamers of suites met eigen patio of schitterend uitzicht over het glooiende Limburg. Het à la carte restaurant van Hotel Vaalsbroek, 'In de Oude Watermolen', is vermaard om haar lokale ingrediënten en seizoengebonden gerechten. Tevens is het heerlijk ontspannen in ons Spa & Wellness Centre.

Zakelijke mogelijkheden

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek heeft 4 plenaire vergaderruimtes met een capaciteit tot 350 personen. De grootste vergaderruimte heeft een oppervlakte van 330 m2 en beschikt over een eigen Lounge, ideaal voor productpresentaties en recepties. Naast de vergaderruimtes zijn er ook 22 subruimtes, die eveneens zijn voorzien van alle moderne audiovisuele technieken.

Het historische Kasteel Vaalsbroek is de ideale locatie voor zakelijke evenementen, recepties, bedrijfsdiners en partijen. Productpresentaties en introducties van nieuwe auto's zijn slechts twee van de talloze mogelijkheden. De drie buitenterrassen die leiden naar het Engelse park bieden een ideale plek voor recepties en barbecues. Mede door de uitstekende service van het Bilderberg team zal elk evenement een unieke, onvergetelijke gebeurtenis worden.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!